ARCHÍV lakossági tájékoztató

Eredményes volt a számonkérés

2020. augusztus 13. - Nagy Zoltán Gyergyószentmiklós Polgármestere

Pozitív eredménnyel zárultak az egyeztetések a vízvezeték-hálózat korszerűsítő munkálatait végző kivitelezővel. A Virág negyedben ott folytatódik a munka, ahol korábban önkényesen abbahagyták. Határozott célunk továbbra is az, hogy orvosoljuk a kellemetlen állapotokat és mielőbb az új hálózatra csatlakoztassuk azokat a tömbházakat, ahol víznyomás-gondok vannak.

A kivitelező múlt heti számonkérését követően a cég vállalta, hogy munkaszervezésével alkalmazkodik elvárásainkhoz. Ennek értelmében a mai napon már felmérték a terepet és fel is festették az első fázisra tervezett munkálatok nyomvonalát. A Virág negyed 42-es számú tömbházsor mögötti, már elkezdett munka helyszínétől haladnak felfelé. Vállalásuk szerint egy napon 7.00 -17.00 óra között 20-30 méternyi szakaszon végzik el a szükséges beavatkozásokat.

Annak érdekében, hogy csökkentsük a munkálatok folyamán esetlegesen adódó technikai meghibásodásokat, együttműködésre kértem a föld alatti vezetékekkel rendelkező vállaltok képviselőt. Ennek köszönhetően ma, a nyomvonal kijelölésénél, közösen egyeztetett a kivitelezővel az elektrikai vállalat, a távhőszolgáltató és a közüzem képviselője. Valamennyien további együttműködésükről is biztosítottak.

A hatékony és gyors munkavégzés érdekében kérjük a lakosokat, hogy a munkálatok kijelölt nyomvonalán ne parkoljanak.

Biztosíthatom a lakosságot arról, hogy az ütemterv szerinti munkát műszaki igazgatóságunk rendszeresen ellenőrzi.

Kérem, hogy a vízvezeték-hálózat korszerűsítésével kapcsolatos észrevételeiket, kérdéseiket, kéréseiket továbbra is jelezzék a muszaki-igazgato@gyergyoszentmiklos.ro e-mail címen vagy a 0266-364.494-es telefonszámon, hogy mihamarabb kezelni tudjuk azokat.

blogra_virag_1png.png

süti beállítások módosítása