ARCHÍV lakossági tájékoztató

Célunk: folytatni a fejlesztéseket

2020. augusztus 18. - Nagy Zoltán Gyergyószentmiklós Polgármestere

Régi és új, felkészült tagokból álló teljes listával, egységes csapattal indulunk a szeptember 27-i helyhatósági választásokon az Erdélyi Magyar Szövetség (EMSZ) színeiben. A támogatói aláírásokat ma délelőtt adtuk le a helyi választási irodán.

Célunk egybehangzó és világos: a fejlesztéseket folytatni kell.

Csapatom tagjainak egybehangzó meggyőződése, hogy eredményes munkát csakis tudással, felkészültséggel, kitartással, a munka iránti alázattal lehet elérni. De az eredményességhez folytonosság kell. A gyergyószentmiklósiaknak nincsenek újabb éveik a várakozásra. A városban rengeteg fejlesztés indult el, amit nehéz nem észrevenni. A választás tétje nagy: vagy fejlődik tovább Gyergyószentmiklós vagy megáll minden évekre.

Mi már bizonyítottunk: távlatokban gondolkodva és e szerint tervezve, ki tudtuk billenteni városunkat a helyben toporgásból. Az elmúlt négy évben megtízszereződött a tervezett beruházásaink értéke, és 2017-től minden fontos területen többszörös növekedés látható a város költségvetésében. A lakosság igényeivel összhangban olyan nagy léptékű beruházások valósulnak most meg, amelyek évtizedekre viszik előre a várost.

Az EMSZ gyergyószentmiklósi jelöltlistáján egytől egyig olyan személyek, orvosok, tanárok, egészségügyi dolgozók, vállalkozók – állnak, akik a közösségért dolgoznak és a békés együttműködés elkötelezettjei. A városvezetésben a továbbiakban is fenn kívánják tartani azt az igazi összefogást, ami az elmúlt négy évet jellemezte  ahol a különböző pártok képviselői nem harcolnak, hanem közösen dolgoznak a város fejlődéséért! A fejlődés elkezdődött és mi folytatni tudjuk.

 jelolt_blogra.png023

 

süti beállítások módosítása