ARCHÍV lakossági tájékoztató

Uszodaépítés: már folyik a közművesítés

2020. szeptember 16. - Nagy Zoltán Gyergyószentmiklós Polgármestere

A város egész területén látszik: Gyergyószentmiklós változáson megy át, épül, fejlődik. Fejlesztéseink többsége olyan szintű és mértékű, amelyre az utóbbi évtizedekben nem volt példa városunkban, és ezek mellett hiánypótló beruházásaink is vannak – ilyen például az uszodaépítés. Ezzel sokak vágya teljesül, hiszen nemhogy fedett köztéri medence, de szabadtéri sem működik már nagyon rég óta Gyergyószentmiklóson.

Újra ellenőriztem a Makkos utcai fejlesztést és azt tapasztaltam, hogy- a szellőztető rendszer megkésett beszállítása után - a kivitelezés most ismét megfelelő ütemben halad. A szellőztető rendszer elemeit már fel is szerelték, jelenleg pedig az új szennyvíz – és vízhálózat vezetékeit építik ki a szakemberek. Az uszoda épületében ezzel párhuzamosan folyik a csempézés és hamarosan az üvegfalak is a helyükre kerülnek: minden erőnkkel azon dolgozunk, hogy még az ősszel megnyithassa kapuit.

Az uszoda elsőrendű feladata az iskolai keretek között szervezett úszásoktatás kiszolgálása lesz, de az iskolai időszak után bárki élvezheti majd az úszás örömeit az új, korszerű, technikailag jól felszerelt létesítményben.

A műjégpálya melletti kétszintes épületben a 25x12,5 méteres úszómedence mellett öltözők, zuhanyzók, egészségügyi pont, várakozó helyiségek vannak kialakítva. A tervek szerint a jövőben még szaunákkal is bővítjük majd az uszoda felszereltségét.

uszodablogrjo.png

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyzoltan-polgarmester.blog.hu/api/trackback/id/tr1616203852

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása