ARCHÍV lakossági tájékoztató

Újabb egészségügyi fejlesztés: felújítjuk a mentőállomás garázsait

2020. szeptember 09. - Nagy Zoltán Gyergyószentmiklós Polgármestere

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a lehető legjobb körülmények között, helyben kapjanak orvosi ellátást a gyergyószentmiklósi lakosok. Az egészségügyi szolgáltatások javításáért több fejlesztésünk is folyamatban van már: felújítások zajlanak kórháznál és a járóbeteg-ellátó épületén, professzionális orvosi eszközökkel szereljük fel egészségügyi intézményeinket.

Örömmel jelentem be, hogy ma egy újabb lépést tettünk az egészségügyi szolgáltatásaink javításáért: a mentőállomás garázsainak felújítását kezdhetjük el. A megvalósítással korszerűsítjük a volt kórház udvarán lévő épületet. A fejlesztés egyik célja, hogy elegendő és megfelelő garázshelyiséget alakítsunk ki a mentőautók számára, másik pedig, hogy a járművek állapotát megőrizzük, élettartamukat növeljük.

A napokon belül kezdődő munkálatok során egy teljesen új ingatlanrész épül a régi helyébe. A hőszigeteléssel, korszerű fűtés- és villanyhálózattal ellátott épületben öt garázs és két raktárhelyiség, továbbá autómosó, öltözők kapnak helyet, az épület előtti rész térkő burkolatot kap. A fejlesztést a város, a megyei tanács finanszírozásával és külső pénzforrások bevonásával valósítjuk meg.

mento1_blogra.png

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyzoltan-polgarmester.blog.hu/api/trackback/id/tr3516195574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása