ARCHÍV lakossági tájékoztató

Védőmaszkok varrására önkénteseket keresünk!

2020. április 03. - Nagy Zoltán Gyergyószentmiklós Polgármestere

Mindannyian tudjuk, hogy a koronavírus elsősorban cseppfertőzéssel terjed, így védőmaszk használatával némileg visszaszorítható lenne a terjedése. Sajnos világméretű probléma és országosan is nagy gondot jelent a védőmaszkok hiánya, ez alól még az egészségügyi intézmények, kórházak sem kivételek. Önkormányzatunk jelentős mennyiségű textilanyagot rendelt, hogy  a lakókkal közösen,  maszkok varrásával pótoljuk a hiányt.

Ebben a kiélezett, nehéz helyzetben az összefogás, az egymásra való odafigyelés elengedhetetlen ahhoz, hogy át tudjuk vészelni a napi kihívásokat. Fogjunk össze gyergyószentmiklósiak! Tisztelettel kérjük Önöket, hogy csatlakozzanak ehhez a nemes kezdeményezéshez, varrjunk EGYÜTT maszkokat EGYMÁSNAK! Várjuk egyének és csoportok jelentkezését a 0784-258 449-es telefonszámon vagy a joszomszedok@gyergyoszentmiklos.ro e-mail címen. Segítségüket és közreműködésüket köszönjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyzoltan-polgarmester.blog.hu/api/trackback/id/tr9015586160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása