ARCHÍV lakossági tájékoztató

Fejlesztések a szakmai képzés megerősítéséért

2020. szeptember 03. - Nagy Zoltán Gyergyószentmiklós Polgármestere

Végre korszerű, minden igényt kielégítő feltételeket teremthetünk a szakmai képzéseknek is Gyergyószentmiklóson! A Batthyány iskola udvarán befejezzük a 2008-ban abbahagyott sportpályaépítést és tanműhelyeket alakítunk ki és a Fogarasy Mihály Műszaki Líceumban is felújító, modernizáló munkálatokat végzünk. Mondhatjuk most már mindezt teljes bizonyossággal, miután pozitív elbírálást kapott két „iskolás” pályázatunk is.

Eközben a Batthyány iskola Virág negyedi, leánybentlakás néven ismert épületében már a szerződéskötési fázisban tartunk a kivitelezővel, így belátható időn belül elkezdődhet az épület felújítása. Ennek nyomán szinte teljes egészében megújul az intézmény: többek között hőszigetelés, nyílászárócsere és fűtéskorszerűsítés is része lesz a korszerűsítési munkának. Emellett napkollektorokkal tesszük még költséghatékonyabbá az üzemeltetést és az akadálymentesítés sem maradhat el.

blogra_szaki.png

blogra_batthany.png

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyzoltan-polgarmester.blog.hu/api/trackback/id/tr3216187632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása