ARCHÍV lakossági tájékoztató

Most nem a TE vagy az ÉN számít, mindenek elé kerül a MI!

2020. március 20. - Nagy Zoltán Gyergyószentmiklós Polgármestere

Kedves Gyergyóiak!

A jelenlegi járványhelyzet miatt újra kell terveznünk a mindennapjainkat. Az élet nem lesz olyan, mint megszoktuk. Ez a helyzet becsületet, fegyelmezettséget igényel. Most nem a TE vagy az ÉN számít, mindenek elé kerül a MI. Talán soha nem függtünk ennyire egymástól, mint most, hiszen az én fegyelmezettségem és becsületességem, és a te fegyelmezettséged és becsületességed fogja a MI sorsunkat meghatározni a következő hónapokban. Ha ezt megértjük, MIndannyiunk élete hamarabb visszatér a régi, megszokott kerékvágásba. 

2020 március óta egy láthatatlan ellenséggel kell szembe néznünk. Mi már annyit harcoltunk, hogy elegünk is lett az örökös küzdelemből. Ez a harc, most mégis más. A koronavírussal szembeni csatát másképp kell megnyernünk! Jelenlegi fegyverünk a fegyelmezettség és a higgadtság. És mit jelent ez a mindennapok szintjén? Mindenkinek, minden nap felelősségteljes döntéseket kell hoznia annak érdekében, hogy minél hamarabb visszakapjuk a szabadságunk. Egyszerűnek tűnő mindennapi döntések ezek: szükséges-e ma mennem vásárolni? Maradok-e otthon? Egyszerű kérdések ezek. A válasz is egyértelmű: maradok otthon, mert minden más döntéssel, csak tetőzöm a bajt.

maradj_otthon_2.png

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyzoltan-polgarmester.blog.hu/api/trackback/id/tr1415539114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása